Now Reading
Elskling SEO foundation
0

Elskling SEO foundation

by Daniel Norin26 april, 2015

Elskling är ett bolag som har lyckats bra genom sitt varumärkesbyggande. De både syns och hörs överallt så extra roligt att få arbeta med den här typen av varumärke.

Elskling ville genomlysa sin webbplats från ett sökmotorsperspektiv för att förstå vad som skulle krävas för att kunna få bättre resultat på Google.
Genom att producera en omfattande SEO analys så kunde Elskling projektera det inhouse mot utvecklare, pr och skribenter för att öka på synligheten på Google.
En av de viktgaste delarna för Elskling var att se omfattning av marknaden på Google, så en stor nyckelordsresearch genomfördes. Vi gick även igenom över 100 olika variabler som påverkar sökmotoroptimeringen och isolerade de viktigaste punkterna för Elskling att genomföra.
Riktigt nöjd kund som fick alla fakta presenterad i olika workshops. Efter implementationen så har även webbplatsen ökat i synlighet på Google.se.

elskling-seo
Röda strecket är när seo foundation var klar och presenterad.
Gröna strecket är när prioriterad implementation var klar.

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response