Now Reading
Foap gedigen seoanalys
0

Foap gedigen seoanalys

by Daniel Norin19 april, 2015

Foap är en tjänst för bilder internationellt, just bilder är både perfekta länkbeten och det finns bra sökvolymer på Googles bildsök.

Foap är en bildleverantör internationellt som har som målsättning att kunna erbjuda bilder till förmånliga priser. De är duktiga på utveckling av webbplatsen men behövde förstå mer hur man kunna öka värdet på sökmotorerna och få en actionlista.
Genom en gedigen analys av webbplatsen och organisationens förutsättningar så skulle man bättre förstå vad man behövde genomföra för att öka effekten mot de olika sökmotorerna.
Genom att analysera många olika typer av områden för sökmotoroptimeringen och en större nyckelordsresearch så förstod vi bättre vilka typer av utmaningar Foap behövde genomföra för att ranka bättre på sökmotorerna internationellt.
Foap fick en större actionlista och en worskhop där vi gick igenom de olika delarna och vad vi ansåg ha högst affärsvärde. Många av sakerna har sedan leveransen blivit implementerade.
Din reaktion
Inspirerad
100%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response