Now Reading
Siemen Home Norden informationsstark SEO
0

Siemen Home Norden informationsstark SEO

by Daniel Norin9 januari, 2015

Siemens Norden (SE, NO, DK, FI) är ett varumärke som har en ung trendig målgrupp som är ute efter funktion och design i produkterna. Prisnivån ligger i mellansegmentet och man konkurrera direkt mot systerbolaget Bosch.

Siemens Norden har inte arbetat aktivt med sökmotoroptimering men var i behov att börja förstå bättre effekterna av bra synlighet i sökmotorerna.
Siemens huvudfokus har legat på att kunna differentiera sitt varumärke på sökmotorerna. Information om produkterna och dess egenskaper gentemot målgrupperna är superviktigt för Siemens.
Vi hjälpte till under min projektledning att både ta fram betydande data, arbetsätt och utbildning för att stärka upp effekten på sökmotorerna, men framförallt kunna informera kunderna rätt om produkterna. Fokus är att hela tiden kunna attrahera rätt typ av målgrupp direkt från sökmotorerna.
- Över 300.000 nyckelord och fraser för de nordiska länderna
- Strategi för åtgärder
- Utbildningar internt
- Uppföljning och kvalitetssäkring av åtgärder Det här ledde till att Siemens började förändra strukturer, arbetssätt internt m.m. Skriva texter som var väl balanserade för både sökmotorerna och användarna med målgruppsfokus.

Sökresultat under min tid som projektledare

Siemens-seo-result

Din reaktion
Inspirerad
100%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response