Dataprylar
Now Reading
Devolo dLan 1200+ wifi ac
0
Review

Devolo dLan 1200+ wifi ac

by 26 mars, 2015
Positiva saker

Går riktigt jämnt och fint även om det är avstånd. Enkelt programvara att kolla nätverksstatus med

Negativa saker

Var inte lätt att koppla ihop med gamla Devalo devices men det lyckades till slut.

Rating
Dannes omdöme
Besökarnas omdöme
Rate Here
Användbarhet
90%
91%
Kvalité
89%
78%
Prestanda
95%
96%
Support
80%
85%
Slutsats

Supernöjd! Går snabbt och jämt, märker stor skillnad på hastigheten men det viktigast att accesstiderna har blivit snabbare.

89%
Dannes omdöme
88%
Besökarnas omdöme
2 ratings
You have rated this
Suverän produkt!

Bor i en lägenhet modell större (skryt skryt….) nejdå men vi har tjocka väggar och lite annorlunda planlösning så WiFi oavsett hur stark den är får problem. Så har kört med Devalo produkter innan och givetvis så var det spännande få prova nya Dlan 1200+ wifi ac, den gjorde mig allt annat än besviken!
Mitt behov är att kunna ha trådlöst i vissa rum och fast lina i vissa rum. Ganska få lösningar som kan erbjuda det där både accesstider och faktiskt bandbredd är bra. Devolo var ett relativt varumärke för mig, hört talas om det men då hade jag inget behov att införskaffa något. Så unboxa och plugga in, inga problem! Alla devices hittades utan problem så det var bara att börja köra. Visst är man imponerad av Devolo, det bara funkar och det funkar bra!

Ok så tog fram mina gamla Devolo prylar och där blev det lite mer svettigt. Funkade inte att koppla in på samma smidiga sätt men det löste sig. Kan verkligen rekommendera för att det är superenkelt att komma igång med och det bara funkar, har inte startat om någonting sedan första gången jag synkade allt!

Gå till Devalos hemsida och spana in mer – klicka här

Din reaktion
Inspirerad
33%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response

Användbarhet
Kvalité
Prestanda
Support