Dataprylar
Now Reading
Gigabyte Brix S ett litet mirakel
0
Review

Gigabyte Brix S ett litet mirakel

by 4 april, 2015
Positiva saker

Liten och riktigt snabb. Bra fäste som man kan sätta bakom en tv. Låg strömförbrukning! Byt till en bra ssd disk och det blir fullt fräs! Samsung 850 pro rekommenderas. Riktigt tyst!

Negativa saker

Blir ganska varm om man maxar den, går inte att spela spel på den pga av grafikortet. Lite högt pris.

Rating
Dannes omdöme
Besökarnas omdöme
Rate Here
Användbarhet
95%
91%
Kvalité
95%
92%
Prestanda
90%
92%
Support
80%
93%
Slutsats

Riktigt bra maskin även om priset är lite högt. Den är tyst och passar perfekt att använda med en tv. Har allt man behöver inkl. trådlöst nätverkskort. Fler bolag borde titta på den här lösningen att använda på kontoret ;)

90%
Dannes omdöme
92%
Besökarnas omdöme
2 ratings
You have rated this

Ibland blir man extremt glad för de små sakerna. Månadens fynd är en maskin som är liten i formatet med riktigt kraftfull för vardagsbruk! Säg hej till Gigabyte Brix S 🙂 När man tänker små datorer så tänker man ofta på dålig prestanda. Men glöm allt det där! Köpte in en ny liten burk som mestadels ska ut och leta info på nätet.

Behöver inte toksnabbt grafikkort eller 2,4 GhZ ram för att göra jobbet. Behövde en liten burk som man kan gömma i kakburken. En annan riktigt nice grej är att man får ett bakstycke som man kan sätta back på sin skärm eller på tv´n. Sånt här gillar jag, att man tänker steget längre!

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response

Användbarhet
Kvalité
Prestanda
Support