Webbutveckling
Now Reading
Yoast bästa seo pluginen för wordpress
0
Review

Yoast bästa seo pluginen för wordpress

by 7 maj, 2015
Positiva saker

Fixar det mesta man behöver av ett plugin för att lägga en tekniskt bra grund för sökmotoroptimeringen i Wordpress.

Negativa saker

Saknar en hel del funktioner för att den ska bli komplett. Tänk då att den här är just nu den bästa pluginen du kan använda till Wordpress.

Rating
Dannes omdöme
Besökarnas omdöme
Rate Here
Användbarhet
95%
94%
Prestanda
90%
90%
Support
90%
90%
Slutsats

Gör det enkelt för dig, kör med Yoast för att lägga en bra grund för att din webbplats ska kunna börja ranka bättre på Google. Givetvis så krävs det bra länkar och innehåll men den tekniska grunden är viktig.

92%
Dannes omdöme
91%
Besökarnas omdöme
2 ratings
You have rated this

Ett av de viktigaste valen när du har installerat WordPress är vilken SEO plugin du ska använda. Kanske för att just den trafikkällan är så värdefull och du har inte råd att slarva med att skapa rätt tekniska förrutsättningar för sökmotorerna. Läs vidare om en av de bästa pluginsen till WordPress.

SEO en flashsnabb lektion

De flesta människor vet inte ens vad bra SEO är. Vissa skulle säga titeltaggar, vissa skulle säga G+ författarskap, vissa skulle säga att det är med (suck!) tag arkiv.
Egentligen handlar det om att Google på ett sånt lätt sätt som möjligt ska kunna bilda sig en uppfattning av siten. Från ett tekniskt perspektiv är när Google crawlar din webbplats sedan behövs bra innehåll och externa länkar mot webbplatsen.

Vad gör Yoast seo plugin till den bästa?

Detta är enkel:

– Pluginet håller hög kvalité i de viktiga tekniska grunderna

– Häver begränsningar från WordPress standardinstallation
Det behöver inte extra saker som inte är viktigt, att distrahera från att frågor, särskilt om de hindrar efter grunderna.

– Utvecklarna har avancerad förståelse för SEO, och WordPress plattformen. Och de behöver vara på toppen och det är inte lätt eftersom SEO´n förändras många gånger per år.
En bra WordPress SEO plugin – gör vad den ska, och gör inte vad den inte borde göra…

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
100%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response

Användbarhet
Prestanda
Support