Företagsomdömen
Now Reading
Photowall – nya utmaningar inom fototapeter och Canvastavlor
0

Photowall – nya utmaningar inom fototapeter och Canvastavlor

by Daniel Norin17 januari, 2017

Då var det dags för en ny rolig utmaning i livet. Photowall.se som är en av sveriges största inom tryck av fototapeter och canvastavlor. Riktigt spännande produkter men utmanande försäljning.

Yes det var det dags att säga hejdå till Bonnier fast ändå inte riktigt, har lite tid i veckan där fortfarande. Den stora utmaningen ligger nu helt på ett bolag som heter Photowall och omsätter nästan 70 miljoner på ett år. Finns också på 12 marknader. Kommer jobba som vanligt med en hel del affärsutveckling, seo och övriga marknadskanaler för att driva på försäljningen mot vårt mål 2017.

Fototapeter ur försäljningsperspektiv

Har varit och nosat lite på fototapeter och då lagt grunden för en av konkurrenterna till Photowall, så helt grön är jag inte på den här typen av produkt. Däremot har jag aldrig sett den aktiva försäljningscykeln. Det är lite utmaning att få folk att gå in på webbplatsen och sedan titta igenom alla motiv för fototapeter för att sedan lägga in i en varukorg och göra köpet. Fototapeter tar tid att bestämma sig för, dels för att du oftast måste kompromissa med en annan i hushållet och sedan för att du måste prioritera att sätta upp den på en vägg. Det kräver bra produktförståelse och hur man ska annonsera efter produktutbudet. I det här fallet så är det många olika fototapetsmotiv som är valen och det är inte helt enkelt.

Fototapet med motiv av Jonna Jinton för Photowall

Några absoluta styrkor med Photowall

Givetvis Människorna som alla brinner för att framställa fototapeter som håller högsta kvalité. De har även många av resurserna inhouse vilket för att det blir ett snabbrörligt bolag mot de uppsatta målen. Så det ska bli en riktigt rolig resa att lyfta bolaget men även mycket slit som vanligt och sköna nätter 😉

Canvastavlor bra komplement i produktutbudet

Canvastavlor är enligt mig en liten udda produkt på väggen men snygg när den är rätt placerad. Däremot så är det en riktigt bra produkt som komplement till fototapeter. Motiven går att återanvända från fototapeterna, lägre ordervärden och det går att ta bort en canvastavla från väggen när man har tröttnat på den.

Bilderna längst upp är tagen av en av superdesignerna som producerar motiv till fototapeter för Photowall.se –  Jonna Jinton och hennes otroliga story om hur man ger upp allt för att komma till inget för att bli något.

Din reaktion
Inspirerad
100%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response