Företagsomdömen
Now Reading
Stockholm Sport Academy sämst i Stockholm. Varning!
0
Review

Stockholm Sport Academy sämst i Stockholm. Varning!

by 25 mars, 2015
Positiva saker

Läget i stan....

Negativa saker

Finns så mycket som Stockholm Sport Academy gör fel, det värsta är hur man känner hur pengamaskinen slukar allt utan ödmjukhet.

Rating
Dannes omdöme
Besökarnas omdöme
Rate Here
Kunskap
6%
47%
Erfarenhet
2%
51%
Engagemang
15%
51%
Metodik
11%
50%
Pris
1%
38%
Slutsats

Sorry men ni har totalt misslyckats Stockholm Sport Academy. Gör om gör rätt, in med ledare som är vana med barn. Det är inte ett militärläger utan en plats där man bör kunna motivera barn istället för att få de att gråta. Vi är inte enda familjen som kritiserar Stockholm Sport Academy utifrån deras sätt att hantera barn. Fanns många andra föräldrar som plockade bort sina barn medveten för att det blev för mycket mental skada skedd.

7%
Dannes omdöme
47%
Besökarnas omdöme
5 ratings
You have rated this

Yes är så extremt besviken på Stockholm Sport Academy som borde fatta bättre. Att ta hand om barnen och prata med föräldrarna utan att vara otrevliga är det minsta man kan kräva…

Så att sätta sin grabb på att kicka boll för första gången i sitt liv är en stor grej för alla. Att få höra honom tjata om hur kul det ska bli att börja är roligt. Så förväntningarna var höga på att det här kommer bli ett roligt äventyr när vi anmälde oss till Stockholm Sport Academy.

Stockholm Sport Academy säger att de är de bästa

Givetvis när man Google på Stockholm Sport Academys hemsida så säger de att de ”Stockholms största och bästa sportskola!” så då ska man väl leva upp till förväntningarna?

Vilken kalldusch vi fick!

Så första gången på Stockholm Sport Academy…men var är omklädningsrummet? Ni kan ta korridoren och byta om där säger en knappt pubertetsmogen coach. Whatta fuck??? Men ok vi byter om, ingen panik.

När vi kommer in i hallen med en förväntansfull son så märker jag direkt att det här är en pengamaskin utan dess like. Får en riktigt dålig bismak direkt eftersom konceptet är så bekant. Var är alla erfarna vuxna tränare tänker jag? Ser bara juniorer och jag är tvärsäker på att de saknar utbildning för att ta hand om 5 åringar. Att gå en intern utbildning hos Stockholm Sport Academy tvivlar jag på att de skulle få gympalärarjobb på…

Alla sätter sig i en ring och det är många barn! De delas in grupper och vi föräldrar ombes att lämna hallen. Redan här är ett generallfel! Att lämna kidsen till ungdomar som inte hur man ska göra är galet av Stockholm Sport Academy. Man ska köra en mjuk övergång och föräldrarna bör få vara med. Kollar genom ett litet fönster på hur ena efter det andra barnet börjar gråta. Förstår precis varför! Skulle ockkså tänka var är mina föräldrar när jag göra illa mig?

Givetvis får min son en riktigt dålig upplevelse och säger att han aldrig vill gå tillbaka. Han är rädd för de stora killarna och tycker att tränarna har skällt ut honom. Hmm vill se det med egna ögon så säger att vi ska gå en gång till men då kan han sitta och titta på.

Stockholm Sport Academy får en andra chan, men vad händer.

Så vi åker en andra gång även om min son är strävar emodt. Tycker synd om honom att han fick en sån dålig upplevelse. Han som är riktigt duktig på fotboll och enkelt leker med andra barn. Träffar en granne och de har precis samma problem som vi. Say what? Barnet vill inte vara med igen.

Vi går in och berättar läget att vi ska titta i hallen pga av att min son har en dålig upplevelse. Den stöddige tränaren säger att det går inte. Ursäkta? Ni har fått min unge att inte vilja åka hit, jag försöker reparera skadan så sitt ner i båten och håll käften. Så jag trycker på att vi kommer sitta inne i hallen. Min arbetsgivare tillåter inte det säger den stöddiga tränaren. Nej men din arbetsgivare Stockholm Sport Academy är riktigt dåliga men det här är droppen. Så vi bryr oss inte utan sätter oss ner.

Min son kollar på med vägrar vara med, även om han är intresserad. Det jag ser i form av träning är extremt oödmjukt. Små barn är inte vuxna elitspelare. Det finns 1 tränare som är riktigt bra och resten är riktigt kassa! Den värsta var ändå han som sa till mig att jag och min son inte fick sitta i hallen. Stöddig attityd mot ungarna och de såg rädda ut.

Stockholm Sport Academy är dyrt

Om jag inte minns fel så kostade det lite över 1000 kr för 6 gånger och det tycker jag är riktigt dyrt för knatteboll! Men it´s a fucking money making machine så vad kan man förvänta sig???

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
11%
Ska delas med världen
11%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
67%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response

Kunskap
Erfarenhet
Engagemang
Metodik
Pris