Marknadsföring
Now Reading
Google +1 är rätt väg för framtidens sökmotor
0

Google +1 är rätt väg för framtidens sökmotor

by Daniel Norin3 maj, 2013

Google har släppt en liten funktion som heter Google +1 som är ett sätt för oss som besöker resultatsidorna att betygsätta resultaten. Det här är en naturlig utveckling och kommer nog göra susen för resultaten.

 

Google +1 som ni kan se i videon har släppt:

Google blir mer och mer social eftersom dialogen mellan människor är viktig på webben. Att få någonting rekommenderat av en vän som kanske är duktig på ett visst ämne inger en stor trovärdighet. Vem vill lura sin kompis? Google +1 är ett bra verktyg för att se vad vi verkligen tycker om ett resultat och Google kan kvalitetssäkra resultaten bättre mot olika målgrupper inom olika kategorier. Den här funktionen tillsammans med indexering av Twitter och Facebook gör framtiden väldigt intressant med tanke på hur Google ser på länkar. En annan fråga om Google +1 är om vi verkligen kommer använda funktionen? Det som är lite oroväckande som vanligt är vad man gör med all data om hur människor fungerar på nätet och kopplar samman data i olika system som sedan pratar med varandra. Tänk er om en sida vet vem du är redan innan du surfar in på den? Hur anonym blir man till slut på nätet? Ska bli intressant att följa Google +1 och se hur sökresultaten förändras.

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response