Marknadsföring
Now Reading
Visning av författaren i sökresultaten
0

Visning av författaren i sökresultaten

by Daniel Norin3 januari, 2014

Nu finns ett litet sätt som gör att man kan få upp sin bild och ytterligare info bredvid sökresultatet.Ska visa er hur man lägger in rätt kod och varför det här kan gynna er.Google förbättrar sökmotorn ännu mer och lägger nu till bilder och text av författaren av den som skrev artikeln som kom högt upp på sökresultatet.Det här är ytterligare ett sätt att få trygghet i att sökresultatet kan hålla hög kvalité och kan nog tillföra en del.

Såhär lägger du in Rich Snippet för att visa författare i sökresultatet

För att få upp information om författaren så lägger ni till den här kodsnuttet:

The rel=”author” visar på att det finns en författare och kan pekas på två sätt1. Informationen om författaren finns på samma domän som sidan och då ser det ut såhär:Skriven av <a rel=”author” href=”../forfattare/danielnorin”>Daniel Norin</a>2.  Som en Google Profil:a rel=”author” href=”https://profiles.google.com/109412257237874861202”>Daniel NorinNackdelar kan vara att Google kanske börjar bli väldigt plottrigt om det börjar smyga in för många små funktioner som t.ex författarprofiler m.mMen vi ska se hur det kommer fungera så det är bara ut med kodsnuttet i mallarna för era cms system ;

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response