Musik
Now Reading
Den morronen – en positiv Thåström
0

Den morronen – en positiv Thåström

by Daniel Norin14 juni, 2015

Thåström har med sitt nya album ytterligare knockat mina öron. Raspigt möter sliten industri men dock harmoniskt och det bara låter suveränt och är faktiskt ganska positiv 😉

Thåström är inte lätt att ta till sig, nej för många tar det flera år och jag är inget undantag. Men dra på lite stämning i ett rum, låt inget störa dig och bara var mottaglig för en helt ny upplevelse. Nya skivan har en positiv ton även om själva soundet är fortfarande det industriella gråa och något tryckta.

Känns som resan Thåström 57 på något sätt har fått någon typ av ro, en vild berättelse börjar få en självsäkerhet och trygghet som man kanske alltid söker. Ett bevis att leva med sin oro är när låten ”Långsamt genom” när Thåström beskriver sin lycka via mörkret och bara den där nödvändiga acceptansen.

Som polack blir man extra smickrad över de polska influenserna på skivan.

Ähh nog om ordbajs och annat för vad vet jag, det är en fantastisk skiva som borde repas ner på LP. Bara in i stämningen och lyssna!

 

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response