Musik
Now Reading
A Jays Four riktigt bra ljud men dålig kvalité
0
Review

A Jays Four riktigt bra ljud men dålig kvalité

by 24 mars, 2015
Rating
Dannes omdöme
Besökarnas omdöme
Rate Here
Användbarhet
90%
0%
Kvalité
50%
0%
70%
Dannes omdöme
0%
Besökarnas omdöme
1 rating
You have rated this

A Jays är för mig ett ganska nytt varumärke. Svenskt och otroligt framgångsrika. Köpte deras A Jays Four för några månader sedan och här är min upplevelse.

Är ganska kräsen när det gäller ljud och ägt en rad riktigt fina lurar. Jays är stilrena! Svartmatta med platt kabel som är trasselfri. Kommer i en slick förpackning och känslan är kvalité till ett bra pris. Går givetvis att byta till olika storlekar på pluggarna. Efter lite inställningar på EQ så får man ett riktigt behagligt ljud. Bra och fyllig bas tillsammans med krispt mellanregister och diskant. Gillar verkligen ljudet i lurarna.

Nackdelen är att jag inte har haft lurarna länge och och det verkar som det är brott på kabeln eftersom de glappar och är nu helt obrukbara . Riktigt irriterande och man förväntar sig bättre kvalité på lurar som ligger i mellanklassen.  Om jag är en slarv och använder lurarna som drinktillbehör? Nope är pedant med mina prylar.

En annan sak som börjar hända är att en av pluggarna har trillat av några gånger. Visst kan man köra en liten sträng superlim men A Jays Four bör ha bättre kvalité.

Vi får se hur deras support funkar 😉

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin

Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response

Användbarhet
Kvalité