Now Reading
AKG K374 fantastiska In-Ear lurar
Testvinnare
0
Review

AKG K374 fantastiska In-Ear lurar

by 5 april, 2015
Positiva saker

Fantastiskt ljud med djup och bra bas, riktigt snygga! Passar riktigt bra till telefoner.

Negativa saker

Konstruktionen på sladden är en aning vek, samt att kontakten är vertikalt stående och kan nog ge efter direkt om den får sig en smäll.

Rating
Dannes omdöme
Besökarnas omdöme
Rate Here
Användbarhet
95%
100%
Kvalité
95%
99%
Slutsats

Har du en iphone eller en Andriod så kommer du älska de lurar, som handen i handsken för telefonen. Det är stor skillnad på ljud och ljud och varenda krona är dessa värda!

95%
Dannes omdöme
100%
Besökarnas omdöme
2 ratings
You have rated this

Vi vet sedan tidigare att AKG gör riktigt sjussta produkter och de tummar inte på kvalitén. Har kört Jay Jays ett tag och varit ok med de tills jag bestämde mig för att köpa AKG K374 in-ear lurar. Wow känslan sitter fortfarande kvar efter att ha provat lurarna i olika devices. De här In-ear lurarna är riktigt bra!

Provat lurarna på det mesta, skräpiga telefoner till riktigt sjyssta ljudkort och AKG lurarna levererar på allt! Märkligt men så är det, finns någon magisk grej inne i de små membranen som vill att allt ska låta bra. Ett stort plus är att de är riktigt stilrena och sitter skönt i öronen.

Det negativa är inte priset (790 kr) utan sladden som jag är högt tveksam till. Känns spröd, ja som pasta nr 1 ni vet den där som slinker mellan framtänderna. Vi får se hur länge de håller, hoppas jag blir riktigt överraskad 🙂 har nämligen inte hänt tidgare när det gäller byggkvalité. Alltid något, propparna trillar bort, brott på kabeln m.m och det efter ca 1 års frekvent användning (Jay Jay är de sämsta hittils när det gäller byggkvalité, inte bara ett kabelbrott….)

Synd att det inte finns något ställe i stan där man kan prova lurar, för ni skulle bli lika imponerade som jag! Oavsett amatör eller proffs…och priset? Kan tyckas mycket men se det som såhär. Använder ni lurarna varje dag som jag gör, till jobb, på jobbet, träning, relax på sängen s’r det en försumbar kostnad.

Din reaktion
Inspirerad
50%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
25%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response

Användbarhet
Kvalité