Musik
Now Reading
Sennheiser RS175 wireless är ett bra köp
Mest för pengarna
0

Sennheiser RS175 wireless är ett bra köp

by Daniel Norin11 februari, 2016

I valet och kvalet av att köpa nya högtalare eller kanske titta på ett annat alternativ framför datorn så blev det trådlöst. Anledningen är att jag inte stör någon, trådlöst har riktigt bra ljudkvalité och batteritid nuförtiden.

Trådlöst ljud är något som många har varit kritiska till pga av den korta batteritiden och kvalitén. Efter att ha kollat igenom en rad olika typer av hörlurar så kollade jag in Sennheiser RS175 wireless lite extra. Några av fördelarna är att de har riktigt bra ljudkvalité, ej bluetooth och en räckvidd som gör att man kan dammsuga hela huset utan problem 🙂

De ger mig frihet att röra mig och njuta av musik till hög kvalité med bra balans mellan diskant, mellanregister och bas. Sennheiser RS175 wireless kopplas in via digitalt eller 3.5 mm direkt till ljudkortet. Så visst behöver ljudkortet också vara av det bättre slaget för att leverera.

En annan viktig del är själva formfaktorn vilket kanske inte är att skryta med. Ganska bulkiga och stora lurar. Funtkionen att stänga ute annat ljud är bra. De blir lite varma om örat efter någon timme och kanske skulle något tygbaserat för att få in lite mer luft vara bra men då påverkas säkert ljudet. Själva stativet med lurarna ger en ganska lyxig känsla när de står vid datorn.

Sennheiser RS175 wireless har nackdelar

Byggkvalitén är plastig även om de ser sjussta ut 🙂 Sennheiser RS175 wireless basstation är en ren bit av plast och knapparna känns som de skulle gå sönder o mman trycker för hårt.

Din reaktion
Räddade dagen
75%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
25%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response