Musik
Now Reading
Sony trådlösa sportlurar MDR-AS800BT
0
Review

Sony trådlösa sportlurar MDR-AS800BT

by 28 april, 2015
Positiva saker

Ljudet är helt ok även om basen slår mot den mjukare typen, lite grötigt ljud mellan en del frekvenser. De tål både det ena och det andra, en del regn också, svett etc så man behöver inte vara speciellt rädd om de.

Negativa saker

Klumpiga, förbannat fula och tar ett tag att hitta passformen för öronen. Multifunktionen består av en knapp som är för lätt att komma åt när man rättar till lurarna. Sedan ska man vara mästare i Morse för att bemästra multifunktionen. Du med korvfingrar kan glömma det hela direkt!

Rating
Dannes omdöme
Besökarnas omdöme
Rate Here
Användbarhet
80%
71%
Kvalité
80%
79%
Pris
25%
51%
Slutsats

För ett par lurar som kostar ca 900 hederligt beskattade bagare så kanske det finns något annat alternativ. Men jag tror dessa är perfekta slit o slänglurar och kanske är meningen just det. Ljudnivån var lite låg från början men det gick att ordna utan problem via multiknappen.

62%
Dannes omdöme
67%
Besökarnas omdöme
1 rating
You have rated this

Köpte en lur från Sony och fick de här på köpet. Har aldrig provat ett par bärbara bluetooth eftersom skräcken finns för att batterierna ger mig nackspärr och skön strålning i bakhuvudet. Men…eller förresten nej, var en besvikelse 🙂

Din reaktion
Inspirerad
0%
Räddade dagen
0%
Ska delas med världen
0%
Förstod inte
0%
Riktigt trist
0%
Fick en tår i ögat
0%
About The Author
Daniel Norin
Gillar allt inom marknadsföring med inriktning på analys och sökmotoroptimering. En #¤% på att bygga datorer och åka skateboard.

Leave a Response

Användbarhet
Kvalité
Pris